Processen

Vi erbjuder dig professionell hjälp att skapa ditt privata hem, miljöer för möten, kontor eller offentlig miljö. Vi går igenom vad du behöver hjälp med. Vi tittar på bostadens förutsättningar och diskuterar stil, önskemål och budget. Till vår hjälp har vi ett nätverk av professionella hantverkare. Vårt mål är att hjälpa dig skapa miljöer som fungerar med det dagliga livet.

Så här jobbar vi:

 

  • Vårt första möte är alltid en kostnadsfritt offertmöte där vi tillsammans diskuterar tankar och idéer om projektet. Vad du önskar hjälp med? Om du vill kan du förbereda dig med bilder och färger som du tycker om. Har du en planritning på rummet/objektet du vill förändra  så kan du ta fram dem till vårt möte. Ca: 1 timma  

  • Efter detta skickar vi en offert till er inom 1 vecka med alla kostnadsförslag. Här har vi bestämt omfattning av projektet efter era önskemål och behov. Efter bekräftelse och godkännande av offert börjar inredaren att jobba med projektet. Här bokar vi också tidpunkt för nästa möte. Återkoppling och plan.  

  • Utifrån dina behov och vad vi har kommit överens om så tar vi fram Moodboard Kollage, Planlösningar, Belysningsplan, Produktlistor/kostnader och materialprover. Detta kan variera beroende på hur mycket du vill ha hjälp med.

  • Vi träffas igen för ett första utkast. Vi tittar på känsla,stil och färg, möblering, prel möbler, kostnad tillsammans jobbar vi fram ett beslut. Säkerställer projektet. Presentation.

  • Efter detta fortsätter inredaren arbetat med att sammanställa förslaget med kollage, planlösningar, belysningsplan, produktlistor, inköpslista av material och möbler, förslag av hantverkare om så krävs.

  • Vi presenterar ritningar och material till ditt nya rum/hus med kollage, planlösningar & belysningsplan. Efter överenskommelse med dig fortsätter vi processen med hantverkare om så krävs, inköp av material och möbler. Har du egen kontakt med hantverkare och vill göra alla möbelinköp själv så får ni en sammanställd lista på alla inköpsställen. Annars tar vi hand om möbelinköp och projektet åt er.Presentationen av förslaget sker hos er ca: 1 timme.

  • Slutligen när basen är klar och alla produkter levererats så möblerar vi och ställer samman ditt nya hem.

  • När projektet är klart träffas vi för ett sista avstämningsmöte för att säkerställa att ni är nöjda.