Vi jobbar med interiör & exteriör design!

Varje bostad är unik och det tar vi till vara på när vi inreder. Den röda tråden är A och O . Vi utgår från din personliga stil, dina önskemål och förutsättningar. Du väljer själv vilken omfattning du vill ha vår hjälp. Samma person projektledare, ser till att leveranser kommer som de ska och har ett nära samarbete med hantverkare hela vägen under projektet. Vi tror på funktion och estetik i en mix av personlighet. Vi hjälper till med färgsättning, ljussättning, möblering, textilier, platsbyggda möbler, styling som gör din stil komplett fram till minsta lilla detalj. Behöver du ett bollplank diskutera inredning för att komma fram till dina beslut ? År du intresserad och vill själv, men behöver ha stöttning och förslag? Ta hjälp av en inredare.

Vi jobbar med

  • Planritningar
  • Belysningsplaner
  • Kollage
  • Moodboards
  • Material, textilier, gardiner, färg & tapeter
  • Produktlistor

Allt för att våra kunder visuellt skall förstå slutresultatet så jobbar vi i 2D, 3D.

Kök & Bad: Våra oftast mest påkostade rum. Så viktigt att det blir rätt. Vi mäter upp rummet eller får en planlösning av Er. Vi ritar ett förslag. Vi tar fram förslag på materialval, kollage och produktlistor med priser och information. Om ni vill kan vi träffas i butik för att bolla idéer färg. material och alla de val som krävs. Vi är även med på byggmöten och kan förmedla hantverkare vid start om så önskas.

Exteriör design: Vi tar fram ritningar hur ni planlägger er trädgård i samarbete med markentreprenaden. Vi tar fram förslag på Er utemiljö terassen, möbler, krukor, belysning och växter som gör så mycket till helheten. Vi hjälper till med styling.

Kontakta oss via mejl för offert och förfrågan eller ring oss!

Linedalen In & out interior