Skip to content

Om oss

Åsa Olausson

Jag har under stora delar av mitt liv hittills jobbat i modebranschen som inköpare och produktchef. Kläder, mode och inredning har alltid varit ett stort intresse. 

Min stora dröm är idag att få människor att utvecklas på ett personligt plan samt att blomstra hitta sina drivkrafter och finna lycka. Yoga och personlig utveckling älskar jag. Är yogalärare och mindfulness instruktör sedan 2008.  

Drömmen om att odla blommor i säsong och gräva där jag står, har länge varit ett frö i mig som har blivit verkligt.  Vi bor på en vacker gård som har potential. Tillsammans med de olika inriktningarna så har idag Lindedalen Wellness garden blivit just det. En blomstrande kurs- och hälsoträdgård.

2020 öppnade vi upp för självplock och workshops här. Det var starten. Med alla blommor. Blommor gör mig glad och jag märker att det smittar. 

Sten-Olof driver idag gården med skog och mark och dess skötsel. Uthyrning av stugan.  Sedan är han också bak ansvarig.  För det gillar han mycket. 

Han är  mannen som håller min hand och tillsammans är vi bäst.

Vi bor med vår hund Daisy och våra två katter Adrian och Arvid. Vi har en skock höns som ger oss goda ägg som vi säljer när vi får över.

Varmt välkomna till oss

Åsa & Sten-Olof

Källdalen / Bara Blomster