Skip to content

Samtalsterapi & Coaching

Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa. KBT, transaktionsanalys, mental träning, certifierad enl. ICF 11 kärnkompetenser.

Samtalsterapi

Online terapi via zoom/skype eller telefon. Mottagning på Lindedalen 5 i gårdshuset.

Lever du i harmoni och balans med dig själv? Ibland kan det vara något som skaver. Det kan vara relationer, jobb, eller något du behöver ha hjälp att reda ut i dina känslor och tankar.

Det kan vara vad som helst. Vid dessa tillfällen i livet kan det vara värt att prata med en samtalterapeut för att bearbeta och lösgöra ditt problem. Ett bollplank som lyssnar på dig. Kanske är du stressad känner utmattningssyndrom och oro? Alla har vi perioder i livet där vi har behov av det.

Med mig hittar du verktyget för dig att gå vidare i livet. I samtalsterapin så träffas vi en gång i veckan regelbundet. Förändring tar tid.

Varmt välkommen att boka

coaching lindedalen

Coaching

Du vet mer eller mindre vad du vill men har svårt att hålla fokus på vägen dit. Du behöver ha ett bollplank som ger dig stöd att gå vidare mot ditt mål. Vi startar här och nu, därifrån skapar vi en handlingsplan tillsammans för att nå ditt mål. Vi tittar på dina hinder och möjligheter för att nå ditt mål. Allt finns inom dig. Jag hjälper dig att gå till action. Att göra är det viktigaste för att komma framåt.

Jag är ditt stöd och fulla trygghet.

Varmt välkommen att boka

Walk & Talk

Naturen är för mig återhämtning och en underbar plats att vistas i. Jag har förmånen att ha den utanför knuten där jag bor.

Välkommen till Lindedalen!  Om du inte vill sitta inne i mitt gårdshus så kan vi ta en walk & talk terapi ute där vi promenerar kanske väljer ut en vacker plats att sitta på vid sjö eller i skogen. Eller bara promenerar.

Vi har alltid ett kostnadsfritt samtal innan vi startar terapin på 20 min.

Skogen och miljön där vi bor är magisk. Välkommen!

walk and talk lindedalen